Dick Advocaat treedt af als trainer van ADO Den Haag

Na het seizoen zal Dick Advocaat zijn rol als trainer van ADO Den Haag achter zich laten. Dit hebben diverse media gemeld evenals de zelf 75-jarige coach aan De Telegraaf.

Vorige jaar stond Advocaat aan het roer nadat Dirk Kuijt het ontslag kreeg. Zijn trainersschap bleek effectief te zijn; ADO steeg op de ranglijst, waaronder door een reeks van elf wedstrijden zonder verlies, en kwam in het bekertoernooi tot de kwartfinale.

Advocaat werd speciaal voor ADO uit zijn trainerspensioen gehaald maar aangekondigd te hebben dat hij dit seizoen zou stoppen. “Ik heb gezegd dat ik ADO op tijd zou laten weten zodat er voor het volgende seizoen een andere trainer gevonden kan worden”, vertelde hij eerder.

Het is onbekend wanneer en of dit een definitief einde is aan Advocaats trainersloopbaan.

Plaats een reactie