Karsdorp weer uitgeschakeld door zware blessure

Rick Karsdorp, terug van een eerdere kwetsuur, moet opnieuw een tijdje de pronken met voetbal voorschotelen. De rechtsback, voormalig speler van Feyenoord, moest worden geopereerd aan zijn meniscus.

Karsdorp misst daarmee zeker de dubbele ontmoeting met zijn oude werkgever uit de Nederlandse Eredivisie. Hoe lang de voetballer nodig heeft om weer te herstellen is nog onbekend. Momenteel vertoeft Karsdorp nog in de Zwitserse kliniek voor verdere controles.

Uitgenodigd voor herstel

Karsdorp kwam al een aantal wedstrijden te kort, toen hij onenigheid kreeg met de hoofdcoach, José Mourinho. Een paar weken voor de winterstop kreeg Karsdorp de wind van voren, wegens zijn gedrag. Volgens Mourinho had de speler de ploeg verlaten.

Aanvankelijk zag het eruit alsof Karsdorp AS Roma zou verlaten. Echter, Mourinho vroeg hem uiteindelijk gedoogd gunstig gestemd om terug te keren. Ondertussen heeft Karsdorp zes keer gespeeld.

Plaats een reactie