Van Dijk suggereert kipkerrie niet schuldig aan ziekte

Virgil van Dijk had nooit verwacht dat zijn teamgenoten naar huis zouden moeten vanwege een virusinfectie voor het EK-kwalificatieduel tegen Frankrijk.In een groepsapp kreeg hij berichten dat Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Joey Veerman en Bart Verbruggen getroffen waren door het virus.

“Het was behoorlijk verontrustend. Maar het gerucht gaat dat de kipkerrie van het woensdagdiner schuldig is aan hun afmeldingen. Ik heb het zelf ook gegeten en het was heel heerlijk. Of dat nou de oorzaak is? Geen idee. Niemand heeft dat echt gezien. Ik denk niet dat het klopt”, verklaarde de centrumverdediger.

De vermindering van het team is schokkend. Maar Van Dijk weet te vertellen dat het vertrouwen in het overgebleven team van Oranje groot is. “Het is zeker een domper, maar er zijn nog genoeg spelers die mogen laten zien. Er zijn er nog genoeg met enorm veel talent.” aldus Van Dijk.

Plaats een reactie