De Ligt en Verbruggen knallen zich terug in de Oranje selectie

De selectie van het Nederlands elftal wordt vandaag aangevuld met Matthijs de Ligt (Bayern München) en Bart Verbruggen (Anderlecht), die afgelopen donderdag verstek moesten laten gaan vanwege een virusinfectie. Het duo is klaar om deel te nemen aan de EK-kwalificatie-ontmoeting met Gibraltar.

Lutsharel Geertruida, die gisteren tegen Frankrijk debuteerde maar geblesseerd uitviel in de slotfase, keert vanmiddag terug naar zijn club. Ook Stefan de Vrij heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. In overleg met bondscoach Ronald Koeman is besloten dat de verdediger van Inter teruggaat naar Italië in verband met een op handen zijnde gezinsuitbreiding.

Hoewel er afscheid is genomen van twee spelers, blijft de selectie van het Nederlands elftal bestaan uit 23 personen.

Plaats een reactie