Cody Gakpo is terug bij de selectie van Jong Oranje

Het virus dat Liverpool-aanvaller Cody Gakpo en vier andere spelers eerder deze week buiten strijd stelden, is overwonnen. Er staan weer 24 spelers op het trainingsveld in Zeist, waaronder de Nederlandse aanvaller.

Matthijs de Ligt, Bart Verbruggen, Sven Botman en Joey Veerman verlieten donderdag het trainingskamp van Jong Oranje. De vier voetballers, waaronder Gakpo, traden af nadat zij besmet waren met een buikgriep. Hierdoor misten zij uiteindelijk vrijdag de wedstrijd tegen Frankrijk, die met 4-0 werd verloren.

Gakpo en Matthijs de Ligt keerden zaterdag al terug bij het Nederlands elftal, en op zondagochtend was de Liverpool-speler klaar om te trainen. Hij maakt dus deel uit van de selectie voor het EK-kwalificatieduel met Gibraltar, aanstaande maandag.

Plaats een reactie