Tottenham verjongt na bestuurlijke impasse

Na een langdurige onderhandeling hebben Tottenham Hotspur en Antonio Conte besloten afscheid van elkaar te nemen. De Italiaanse trainer, die in november 2021 Nuno Espírito Santo opvolgde, nam de club onder zijn hoede met de droom om naar de top van de Premier League te klimmen. Naar verwachting bereikten de Spurs onlangs de vierde plek, waardoor ze ook aanspraak hadden gemaakt op een Champions League-plaats.

Kort daarna vond een bestuurlijke impasse plaats, waarbij Conte de spelers kwalificeerde als egoïstisch en de clubcultuur bekritiseerde. De opmerkingen, gevolgd door een aantal teleurstellende resultaten, hadden een einde gemaakt aan het avontuur van de 53-jarige trainer.

Cristian Stellini neem het seizoen af voor Tottenham Hotspur, met Ryan Mason als assistent. Met deze nieuwe bemanning deinst de club er niet voor terug om de ambities en doelstellingen voor het seizoen te verwezenlijken.

Plaats een reactie