Jong Oranje matig succesvol in oefenduel met Jong Tsjechië

Hoewel Jong Oranje voor de tweede oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Spanje nog kon terugdenken aan het succesvolle 3-0 resultaat tegen Jong Noorwegen, was de prestatie tegen Jong Tsjechië beduidend minder. De equipe van trainer Erwin van de Looi kwam er in de Pinatar Arena in Murcia niet verder dan een gelijkspel, waarin de tegenstander slechts eenmaal had weten te scoren.

Uit een verzorgde aanval werd door Adam Karabec genoeg kans geboden om te scoring. De gelegenheid werd ook benut, tot dank voor PEC-Zwolle doelman Jasper Schendelaar, die een vrije trap uit het doel haalde en Karabec het leven zuur maakte. Inmiddels had Trainer Van de Looi voor deze wedstrijd vers gemengde krachten achtergelaten, waardoor Jay Gorter een uitstekend voorbeeld voor Jasper werd.

Kortom, ondanks een keurig resultaat tegen Tsjechië was het niet te vergelijken met het vorige resultaat tegen Noorwegen en konden de spelers van Erwin van de Looi niet de prestatie leveren die gewenst was.

Plaats een reactie