PSV-persvoorlichter Thijs Slegers op 46-jarige leeftijd overleden aan leukemie

Gisteren kregen wij het trieste bericht dat PSV-persvoorlichter Thijs Slegers op 46-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van leukemie. Na jarenlang als journalist PSV-watcher te zijn geweest, voegde hij in 2015 zich bij PSV als persvoorlichter. In 2020 werd hij getroffen door acute leukemie. Na een succesvolle stamceltransplantatie ging hij weer aan het werk bij PSV, maar helaas kreeg hij afgelopen februari een afstotingsziekte als gevolg van enkele operaties bij de behandeling.

Slegers zette zich de afgelopen tijd onvermoeibaar in om meer bloed- en stamceldonoren te werven. De inspanningen hebben een grote impact gehad, waarvoor honderden in Nederland zich bij stichting Matchis en Sanquin hebben aangemeld als donoren.

Laatste eer

PSV laat weten dat het team ten zeerste is aangedaan door het overlijden van hun persvoorlichter. De laatste eer zal Thijs Slegers morgen tijdens een besloten ceremonie worden betoond aan de leden van de club.

Plaats een reactie