Willem II behaalt derde opeenvolgende overwinning en verslaat FC Den Bosch

Willem II heeft in de Keuken Kampioen Divisie zijn derde opeenvolgende overwinning behaald. De Tilburgers klommen naar de vierde plaats dankzij een 2-0 zege op laagvlieger FC Den Bosch.

De doelpunten van Thijs Oosting (een krachtig schot vlak voor rust) en Erik Schouten, die in de 63ste minuut uit de draai scoorde, zorgden ervoor dat Willem II wraak nam voor de eerdere 2-1 thuisnederlaag tegen Den Bosch dit seizoen.

Door deze overwinning komt Willem II op 53 punten uit 31 wedstrijden. De club is al verzekerd van een plek in de play-offs en streeft nu naar een zo gunstig mogelijke uitgangspositie voor de nacompetitie.

Met nog zeven speelronden te gaan voor Willem II, zijn koploper PEC Zwolle (72 punten) en nummer twee Heracles Almelo (67) inmiddels uit het zicht geraakt. De nummer één en twee van de Keuken Kampioen Divisie promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie.

Plaats een reactie