Geen uitsupporters toegestaan bij Europa League-duels tussen Feyenoord en AS Roma

Tijdens de Europa League-wedstrijden tussen Feyenoord en AS Roma, die op 13 en 20 april plaatsvinden in Rotterdam en Rome, zullen geen uitsupporters aanwezig zijn. Dit nieuws werd dinsdag bekendgemaakt op de website van Feyenoord.

De Italiaanse autoriteiten hebben besloten om Feyenoord-supporters te verbieden bij de returnwedstrijd in Rome. Als gevolg hiervan heeft de UEFA Feyenoord opgedragen om ook geen kaarten te verkopen aan AS Roma-supporters voor de heenwedstrijd in De Kuip.

Intensief overleg

De afgelopen tijd heeft er intensief overleg plaatsgevonden tussen Feyenoord, AS Roma en de UEFA om de mogelijkheden voor de kwartfinales van de Europa League te bespreken, aldus de Rotterdamse club.

Lange tijd leek het een haalbaar plan om in ieder geval een beperkt aantal van 1.200 uitsupporters toe te laten bij de wedstrijden. Echter, de Italiaanse autoriteiten hebben uiteindelijk anders besloten.

Plaats een reactie