Van Baarle hersteld van blessure en klaar om titel te verdedigen in Parijs-Roubaix

Na het missen van de Ronde van Vlaanderen afgelopen weekend door fysieke problemen, is Dylan van Baarle inmiddels voldoende hersteld om aanstaande zondag deel te nemen aan de Parijs-Roubaix. Deze wielerklassieker over de Noord-Franse kasseien wist hij vorig jaar op zijn naam te zetten.

Ongeluk tijdens E3 Saxo Classic

Ongeveer twee weken geleden kwam Van Baarle ten val tijdens de E3 Saxo Classic, waarna hij even een stapje terug moest doen. Een pijnlijke knie en heup zorgden ervoor dat de wielrenner van Jumbo-Visma niet alleen de Ronde van Vlaanderen miste, maar ook Dwars door Vlaanderen.

Goede start van het seizoen

De 30-jarige renner uit Voorburg, die is overgestapt van Ineos, begon het seizoen uitstekend met een overwinning in de Omloop Het Nieuwsblad eind februari. Dit was zijn eerste wedstrijd in het shirt van Jumbo-Visma.

Bekijk hieronder de uitgebreide samenvatting van Van Baarle’s overwinning in de Parijs-Roubaix van 2022:

Plaats een reactie