Directeur Pascal van Wijk verlaat Vitesse, Rovers neemt tijdelijk over

Pascal van Wijk, de algemeen directeur van Vitesse, heeft besloten om de club definitief te verlaten. Hij was de afgelopen weken al afwezig nadat hij zich ziek had gemeld bij de eredivisieclub, die momenteel net boven de degradatiezone staat. “Het is moeilijk om afscheid te nemen, maar het belang van Vitesse staat voorop”, aldus Van Wijk in een persbericht.

“Mijn vier jaar als algemeen directeur zijn bewogen en uitdagend geweest. Vooral de afgelopen maanden waren intensief”, zegt Van Wijk, verwijzend naar onder andere de problemen rond de huursom van het stadion. Bovendien wachten de Arnhemmers nog steeds op goedkeuring van de KNVB voor de overname van de club door de Common Group, de Amerikaanse investeringsmaatschappij van Coley Parry.

Van Wijk, die in totaal negentien jaar betrokken is geweest bij het functioneren van Vitesse, wordt voorlopig opgevolgd door Peter Rovers. De commercieel directeur nam twee weken geleden al de taken van Van Wijk over.

Plaats een reactie