Nederlandse voetbaldames treffen België in laatste oefenwedstrijd voor WK

De Nederlandse voetbaldames zullen vlak voor het WK een oefenwedstrijd spelen tegen België. Deze ‘uitzwaaiwedstrijd’ staat gepland op zondag 2 juli (20.45 uur) en zal plaatsvinden in Kerkrade.

Aanstaande vrijdagavond staat er ook een vriendschappelijk duel op het programma voor het Nederlands vrouwenelftal in Limburg. In Sittard zullen zij het opnemen tegen Duitsland. Vervolgens staat er op dinsdag nog een ontmoeting gepland op Het Kasteel in Rotterdam, waar Polen de tegenstander zal zijn.

Het WK, dat gehouden wordt in Australië en Nieuw-Zeeland, gaat van start op 20 juli. Het Nederlands team zal op 23 juli voor het eerst in actie komen. Tijdens deze wedstrijd zullen zij het opnemen tegen Portugal, waarna ook nog confrontaties met de Verenigde Staten en Vietnam op het programma staan.

Plaats een reactie