Rogier Meijer verlengt contract als hoofdtrainer bij NEC: ‘Hij heeft bewezen te kunnen presteren’

Rogier Meijer zal ook in het komende seizoen de hoofdtrainer van NEC blijven. De 41-jarige inwoner van Doetinchem heeft zijn contract met een jaar verlengd. Meijer is sinds 2019 de hoofdtrainer van de Nijmeegse club. Onder zijn leiding promoveerde NEC in 2021 naar de eredivisie.

Na de promotie eindigde NEC vorig jaar op een knappe elfde plaats op de ranglijst. Dit seizoen is de ploeg nog volop in de race voor een plek in de play-offs voor Europees voetbal. NEC staat op dit moment op de tiende plaats, maar het verschil met nummer acht RKC is slechts één punt.

‘Genoeg groeipotentieel in samenwerking’

Meijer: “Na goede gesprekken met de club zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog genoeg groeipotentieel en toekomst in onze samenwerking zit. De afgelopen jaren hebben we samen mooie stappen gezet en dit willen we graag verder uitbouwen. Op naar meer en beter.”

Door de contractverlenging behoort Meijer tot één van de langstzittende trainers in de geschiedenis van de club. “Rogier past als persoon uitstekend in de organisatie van NEC en heeft de afgelopen jaren bewezen dat hij kan presteren”, aldus technisch directeur Carlos Aalbers. “De afgelopen periode hebben we gesproken over de volgende stappen die we als club kunnen zetten en de bereidheid om hieraan te werken is aanwezig.”

Komende zondag staat er voor NEC een uitwedstrijd in Emmen op het programma. RKC neemt het op tegen Feyenoord en nummer negen SC Heerenveen speelt tegen Volendam.

Plaats een reactie