Van Ass selecteert Drummond-De Goede niet voor Nederlands hockeyteam

Hockeycoach Paul van Ass heeft besloten om Eva Drummond-De Goede niet op te nemen in de selectie van het Nederlands elftal. De reden achter deze beslissing is niet bekendgemaakt door Van Ass, die een trainingsgroep van 25 speelsters heeft samengesteld.

Drummond-De Goede, die tweemaal is verkozen tot wereldspeelster van het jaar, gaf in oktober bij de benoeming van Van Ass aan dat ze om verschillende redenen een pauze wilde nemen van het nationale team. Hoewel ze zich later weer beschikbaar stelde, heeft Van Ass besloten om vooralsnog geen gebruik te maken van haar diensten.

De komende maanden zal Oranje zich voorbereiden op het EK in Duitsland, dat in augustus plaatsvindt. Het is nog onzeker of Drummond-De Goede zich alsnog een plek in de selectie kan verwerven.

Plaats een reactie