Engelse grensrechter tijdelijk geschorst na vermeende elleboogstoot aan Liverpool-speler Robertson

De Engelse voetbalbond (FA) heeft besloten om grensrechter Constantine Hatzidakis voorlopig te schorsen. Dit besluit is genomen naar aanleiding van een vermeend incident waarbij Hatzidakis een elleboogstoot zou hebben uitgedeeld aan Liverpool-speler Andy Robertson. De scheidsrechtersraad PGMOL is een onderzoek gestart naar de vlaggenist.

Incident tijdens rust van Liverpool-Arsenal

Het voorval vond plaats tijdens de rust van de wedstrijd tussen Liverpool en Arsenal, die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Na het rustsignaal zou Robertson iets naar de grensrechter hebben geroepen. Vervolgens zou Hatzidakis met zijn rechterelleboog hebben uitgehaald en Robertson op de kin hebben geraakt. Scheidsrechter Paul Tierney gaf Robertson hierna een gele kaart.

Bekijk hieronder beelden van het incident tussen de twee:

Zolang het onderzoek naar het incident loopt, zal Hatzidakis niet als grensrechter actief zijn in de Engelse stadions.

Plaats een reactie