Joseph Oosting neemt het stokje over van Ron Jans als hoofdtrainer bij FC Twente

Met ingang van het komende seizoen zal Joseph Oosting de nieuwe hoofdtrainer zijn van FC Twente. De huidige trainer van RKC Waalwijk heeft met de Enschedese club een overeenkomst gesloten tot medio 2025, met een optie voor een extra seizoen.

“Het is een enorme eer om vanaf volgend seizoen aan het roer te staan bij FC Twente. Ik ben afkomstig uit het noordoosten van Nederland, waar FC Twente een grote naam is met een enorme achterban. De wedstrijden in De Grolsch Veste zijn altijd een geweldige ervaring”, aldus Oosting over zijn benoeming.

In Enschede zal Oosting de huidige trainer Ron Jans opvolgen, die in februari aankondigde na drie seizoenen te stoppen om meer tijd te kunnen besteden aan zijn familie en vrienden.

Afgelopen zondag, na de wedstrijd Feyenoord-RKC, liet Joseph Oosting al weten dat hij in gesprek was met FC Twente:

Plaats een reactie