Feyenoord en PEC Zwolle delen punten in eredivisie vrouwen

In een wedstrijd van de eredivisie voor vrouwen hebben Feyenoord en PEC Zwolle de punten gedeeld. De ontmoeting op sportcomplex Varkenoord in Rotterdam eindigde in een 1-1 gelijkspel. Door dit resultaat slagen beide teams er niet in om aansluiting te vinden bij de subtop van de competitie.

PSV en ADO Den Haag, die later dit weekend in actie komen tegen respectievelijk VV Alkmaar en Telstar, hebben nu de kans om verder uit te lopen op Feyenoord en PEC Zwolle.

De eerste helft van de wedstrijd in Rotterdam bood weinig spektakel voor de toeschouwers. Er werden nauwelijks kansen gecreëerd en er vielen geen doelpunten. In de tweede helft kwam er meer leven in de brouwerij en werden er wel doelpunten gescoord. Ongeveer twintig minuten na de rust wist Esmee de Graaf namens Feyenoord te scoren uit een hoekschop. Slechts zes minuten later kreeg PEC Zwolle een strafschop, die werd benut door Danique Noordman.

Zondag mogelijk beslissing in titelstrijd

De strijd om het kampioenschap in de eredivisie voor vrouwen kan zondag mogelijk beslist worden in een directe confrontatie tussen de twee titelkandidaten, FC Twente en Ajax. Ajax, dat momenteel op de tweede plaats staat, speelt thuis. De wedstrijd begint om 16.00 uur en belooft een spannende ontknoping te worden in de race om de titel.

Plaats een reactie