Gestaakt eredivisieduel zonder supporters hervat

De KNVB heeft besloten dat het gestaakte eredivisieduel tussen FC Groningen en NEC op dinsdag 25 april om 15.00 uur wordt hervat zonder supporters. Dit besluit is in lijn met de voortijdig beëindigde wedstrijd tussen NAC en Willem II van vorige week.

De lokale autoriteiten hebben besloten geen publiek toe te laten bij het restant van het duel. De wedstrijd tussen FC Groningen en NEC werd zaterdag in de 18e minuut gestaakt bij een 0-0 stand, nadat de grensrechter werd geraakt door een uit het publiek geworpen beker met drank.

NEC-bestuurder Wilco van Schaik liet zaterdag weten te hopen dat de wedstrijd niet op al te korte termijn zou worden uitgespeeld. “Het is onze verste uitwedstrijd. Onze spelers komen vannacht om half twee in Nijmegen aan. Ze hebben wel een paar dagen nodig”, zei van Schaik. “Dan kan het niet zo zijn dat deze wedstrijd in verband met het drukke schema even snel voor Koningsdag ingehaald moet worden.”

Plaats een reactie