Gestaakte voetbalwedstrijd NAC Breda-Willem II dinsdag hervat

De eerder gestaakte voetbalwedstrijd tussen NAC Breda en Willem II in de Keuken Kampioen Divisie zal aanstaande dinsdagmiddag om 14.30 uur worden hervat. Er zal geen publiek aanwezig zijn bij het resterende deel van de wedstrijd.

Reden voor staking

Vrijdagavond werd de wedstrijd tussen de twee Brabantse clubs gestaakt met nog ruim een kwartier te spelen, nadat Willem II op een 1-0 voorsprong kwam. Toeschouwers gooiden voorwerpen op het veld richting de juichende spelers uit Tilburg, wat voor de scheidsrechter reden was om het duel definitief te staken. Eerder was de wedstrijd al tijdelijk stilgelegd vanwege vuurwerk dat op het veld werd gegooid.

Strengere maatregelen KNVB

Onlangs heeft de KNVB strengere maatregelen ingevoerd om wangedrag van voetbalfans tegen te gaan. Deze maatregelen zijn genomen naar aanleiding van incidenten tijdens de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax. Tijdens die wedstrijd kreeg Davy Klaassen een voorwerp op zijn hoofd, wat leidde tot een tijdelijke staking van het duel.

Plaats een reactie