Jong Ajax verslaat Jong PSV in doelpuntrijk duel

indstand 4-0. Hiermee blijft Jong AZ in de race voor de vierde periodetitel.

In een doelpuntrijke wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV op sportpark De Toekomst, wist Jong Ajax uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Met een eindstand van 5-4 behaalden de Amsterdammers drie belangrijke punten en sluiten zij aan bij de koplopers in de strijd om de vierde periodetitel.

De wedstrijd begon met een sterker Jong Ajax, dat onder leiding van Dave Vos meerdere kansen creëerde. Ondanks het goede keeperswerk van Roy Steur, die zijn debuut maakte bij Jong PSV, wisten de Amsterdammers drie keer te scoren in de eerste helft. Lorenzo Lucca, Mika Godts en Francisco Conceição waren de doelpuntenmakers.

Jong PSV wist echter terug te komen in de wedstrijd dankzij doelpunten van Ismael Saibari en Simon Colyn. In de tweede helft ging het scoren over en weer, met uiteindelijk een eigen doelpunt van Jong PSV-verdediger Jenson Seelt en treffers van Fedde Leysen en opnieuw Conceição. In de slotfase wist Isaac Babadi nog een aansluitingstreffer te maken voor Jong PSV, maar het mocht niet baten: 5-4 voor Jong Ajax.

Ondertussen wist Jong AZ moeiteloos te winnen van hekkensluiter Jong FC Utrecht, met een eindstand van 4-0. Hierdoor blijft ook Jong AZ in de race voor de vierde periodetitel.

Plaats een reactie