Manchester United verliest Lisandro Martínez voor rest van seizoen

Manchester United zal het zonder Lisandro Martínez moeten doen voor de rest van het seizoen. De 25-jarige verdediger heeft onlangs een operatie ondergaan aan een gebroken middenvoetsbeentje.

Martínez, die dit seizoen al 45 keer op het veld stond voor het team van coach Erik ten Hag, liep vorige week zijn blessure op tijdens de eerste wedstrijd tegen Sevilla in de Europa League.

Manchester United strijdt nog op verschillende fronten voor prijzen. Hoewel de kans op het winnen van de landstitel klein is als huidige nummer drie, kan de club zich via de Premier League wel kwalificeren voor de Champions League. Daarnaast is United nog actief in zowel de FA Cup (halve finale) als de Europa League (kwartfinale).

Reeds twee prijzen in de wacht gesleept

De Argentijnse Martínez, die vorig jaar werd overgenomen van Ajax, heeft dit seizoen al twee prijzen gewonnen. Hij won de League Cup met Manchester United en werd in december wereldkampioen met Argentinië. Tijdens het WK in Qatar speelde hij vijf van de zeven wedstrijden voor zijn land.

Hoewel het verlies van Martínez een flinke tegenvaller is voor Manchester United, zal het team zich moeten herpakken en zich richten op de resterende wedstrijden van het seizoen. Met nog enkele belangrijke wedstrijden voor de boeg, zullen de overige spelers moeten opstaan om het gemis van Martínez op te vangen en te blijven strijden voor de prijzen.

Plaats een reactie