Mats Wieffer verlengt contract bij Feyenoord tot 2027

Feyenoord heeft besloten om het contract van Mats Wieffer te verlengen. De 23-jarige middenvelder is nu tot medio 2027 aan de Rotterdamse club verbonden, in plaats van de oorspronkelijke einddatum in de zomer van 2026.

Wieffer heeft in korte tijd een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt bij Feyenoord. Vorige zomer maakte hij de overstap van Excelsior naar de Rotterdamse club en slechts drie maanden later stond hij al in de basisopstelling. Sindsdien is hij een vaste waarde geworden in het elftal van trainer Arne Slot en heeft hij zelfs een oproep gekregen voor het Nederlands elftal.

Tijdens de afgelopen interlandperiode maakte Wieffer deel uit van de Oranje-selectie en op 27 maart maakte hij zijn interlanddebuut in de wedstrijd tegen Gibraltar. De middenvelder is zich bewust van de snelle ontwikkelingen in zijn carrière en geeft aan dat het soms onwerkelijk aanvoelt. Desondanks ligt de focus op dit moment vooral op de prestaties van Feyenoord in de Eredivisie.

Op weg naar het kampioenschap

Met nog vijf speelrondes te gaan, is Feyenoord hard op weg om voor het eerst sinds 2017 weer landskampioen te worden. De club heeft momenteel een voorsprong van acht punten op de nummer twee, Ajax. Wieffer benadrukt dat de ploeg zich in een belangrijke fase van het seizoen bevindt en dat er weinig tijd en ruimte is om stil te staan bij zijn persoonlijke prestaties.

De contractverlenging van Wieffer is een teken van vertrouwen van Feyenoord in de jonge middenvelder. Met zijn talent en groeipotentieel kan hij de komende jaren een belangrijke rol blijven spelen in het elftal en bijdragen aan het succes van de club, zowel nationaal als internationaal.

Plaats een reactie