Memphis Depay schittert met prachtige solo-goal bij rentree

Na een maand afwezigheid door een hamstringblessure, maakte Memphis Depay zijn langverwachte rentree op het voetbalveld. De Oranje-international van Atlético Madrid wist direct indruk te maken met een indrukwekkende solo-goal tegen Real Valladolid.

Depay raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar en moest daardoor ruim een maand toekijken vanaf de zijlijn. Zijn rentree was dan ook een moment waar veel voetbalfans naar uitkeken.

Indrukwekkende solo

Trainer Diego Simeone gunde Depay de laatste tien minuten speeltijd in de wedstrijd tegen Real Valladolid. Op dat moment stond Atlético Madrid al met 3-2 voor. Depay liet direct zien wat hij in huis heeft door vanaf eigen helft aan een indrukwekkende solo te beginnen. Hij passeerde drie tegenstanders en schoot de bal vervolgens ook nog langs de keeper, waarmee hij de eindstand op 5-2 bepaalde.

Door deze overwinning komt Atlético Madrid weer op twee punten afstand van stadgenoot Real Madrid. Barcelona blijft echter nog steeds ruim aan kop in de competitie.

Belangrijke speler voor Oranje

De rentree van Depay is niet alleen goed nieuws voor Atlético Madrid, maar ook voor het Nederlands elftal. Met het WK voetbal in aantocht is het belangrijk dat de Oranje-international weer fit is en in vorm raakt. Zijn prachtige solo-goal laat zien dat Depay nog steeds over veel kwaliteit beschikt en een belangrijke speler kan zijn voor Oranje tijdens het toernooi.

Plaats een reactie