PSV-Ajax tijdelijk gestaakt na gooien plastic beker

Wedstrijd hervat na afkoelingsfase

De voetbalwedstrijd tussen PSV en Ajax is in de 60ste minuut tijdelijk stilgelegd nadat een plastic beker op het veld werd gegooid. Op dat moment stond PSV met 2-0 voor. Na een korte afkoelingsperiode werd de wedstrijd weer hervat. Mocht er opnieuw een dergelijk incident plaatsvinden, dan zal de wedstrijd definitief worden gestaakt.

Scheidsrechter volgt richtlijnen

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük besloot de teams naar binnen te sturen, conform de geldende richtlijnen. Het was onzeker of de wedstrijd zou worden hervat. Op televisiebeelden was niet te zien dat iemand door de beker werd geraakt, maar het voorwerp vloog wel in de buurt van Ajax-speler Steven Berghuis.

PSV-spelers en supporters boos op dader

De spelers van PSV reageerden woedend op het gedrag van de fan die de beker gooide. Ook op de tribune ontstond onrust, waarbij medesupporters verhaal wilden halen bij de vermoedelijke dader van het incident.

Plaats een reactie