PSV-fans vieren KNVB-bekerwinst met spelers en staf

Feestelijk onthaal bij Philips-stadion na overwinning op Ajax

Na het winnen van de KNVB-beker zijn de spelers en staf van PSV in Eindhoven feestelijk onthaald door duizenden fans. Rond middernacht arriveerde de spelersbus bij het Philips-stadion, waar de voetballers werden toegezongen en getrakteerd op vuurwerk.

Om 21.45 uur opende het stadion in Eindhoven haar deuren voor de supporters. Volgens de club moest niet alleen de PSV-selectie en -staf gehuldigd worden, maar ook de fans. “De sfeer die tijdens de bekerfinale in De Kuip heerste, heeft bijgedragen aan de uiteindelijke overwinning. Daarom willen we dit gezamenlijk vieren”, aldus de club.

PSV wist de bekerfinale tegen Ajax te winnen na strafschoppen, aangezien het na de verlenging nog steeds 1-1 stond. Dit is de elfde keer dat de Eindhovense club de beker in de wacht sleept.

Plaats een reactie