Samenvattingen 29ste speelronde Eredivisie: verrassende uitslagen

In de 29ste speelronde van de Eredivisie zijn er enkele verrassende uitslagen te noteren. Hieronder vind je een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de uitslagen, te beginnen met de meest recente wedstrijd.

Zondag

Sparta Rotterdam – sc Heerenveen (4-0)

In een verrassende wedstrijd wist Sparta Rotterdam met maar liefst 4-0 te winnen van sc Heerenveen. De Rotterdammers waren vanaf het begin de bovenliggende partij en wisten dit keer hun kansen goed te benutten. Met deze overwinning doet Sparta goede zaken in de strijd tegen degradatie.

RKC Waalwijk – FC Groningen (2-1)

Ook RKC Waalwijk zorgde voor een verrassing door thuis met 2-1 te winnen van FC Groningen. De Waalwijkers kwamen al vroeg op voorsprong en wisten deze vast te houden tot het einde van de wedstrijd. FC Groningen probeerde nog wel terug te komen, maar slaagde daar niet in. RKC Waalwijk pakt hiermee belangrijke punten in de strijd om handhaving in de Eredivisie.

Vrijdag

Excelsior – Go Ahead Eagles (2-1)

Op vrijdagavond wist Excelsior in eigen huis met 2-1 te winnen van Go Ahead Eagles. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong en wist deze uit te bouwen naar een 2-0 voorsprong. Go Ahead Eagles kwam nog wel terug tot 2-1, maar verder liet Excelsior het niet komen. Met deze overwinning stijgt Excelsior op de ranglijst en komt het verder weg van de degradatiezone.

Deze speelronde heeft voor enkele verrassende uitslagen gezorgd, waardoor de strijd om handhaving in de Eredivisie nog spannender wordt. Met nog enkele speelrondes te gaan, belooft het een spannend slot van het seizoen te worden.

Plaats een reactie