Atlético Madrid verovert tweede plaats in Spaanse competitie

Atlético Madrid heeft de tweede plaats in de Spaanse competitie veroverd. De ploeg van Diego Simeone was thuis veel te sterk voor het laag geklasseerde Cádiz CF (5-1) en is Real Madrid, dat dinsdagavond verloor, voorbij op de ranglijst.

Antoine Griezmann maakte namens Atlético al vroeg het verschil. De Fransman zorgde al in de tweede minuut voor de openingstreffer en tekende nog binnen het half uur met een verwoestend schot voor het tweede Madrileense doelpunt.

In de eerste tien minuten na rust kwam de thuisploeg via Álvaro Morata en Yannick Carrasco (penalty) op 4-0. Nadat Choco Lozano met een prachtige uithaal voor de eretreffer had gezorgd, bepaalde Nahuel Molina de eindstand op 5-1.

Depay ontbrak

Memphis Depay moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van het Nederlands elftal, die afgelopen weekend juist zijn rentree had gemaakt, was op de training opnieuw geblesseerd geraakt. Het is onduidelijk hoelang hij is uitgeschakeld.

Plaats een reactie