Messi biedt excuses aan voor gemiste training door commerciële trip

Na de opschudding over het missen van een Paris Saint-Germain (PSG) training door een commerciële reis naar Saudi-Arabië, heeft Lionel Messi zijn verontschuldigingen aangeboden aan zijn teamgenoten. De Argentijnse voetballegende kreeg een schorsing van twee weken opgelegd door de Franse club.

Messi’s uitleg en verontschuldiging

In een video op Instagram legt Messi uit dat hij dacht dat er, zoals gebruikelijk, een vrije dag zou zijn na de wedstrijd. “Ik had deze trip gepland en ik kon hem niet annuleren. Ik maak mijn excuses aan mijn teamgenoten en wacht af wat de club met mij wil doen,” aldus de voetballer.

Reactie van trainer Christophe Galtier

PSG-trainer Christophe Galtier wilde eerder op de dag nog niet veel zeggen over de situatie. “We gaan het zien als Leo straks terug is. Ik ga er met de club over in gesprek, maar natuurlijk ook met hemzelf,” vertelde Galtier.

Impact op het team en de toekomst

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van Messi’s afwezigheid tijdens de training en zijn daaropvolgende schorsing. Het is belangrijk voor zowel de club als de speler om open en eerlijk met elkaar te communiceren om eventuele misverstanden in de toekomst te voorkomen. Het aanbieden van zijn excuses is een eerste stap in de goede richting voor Messi, maar het is afwachten hoe de club en zijn teamgenoten hierop zullen reageren.

Plaats een reactie