Ramiz Zerrouki maakt overstap naar Feyenoord

FC Twente en Feyenoord hebben een akkoord bereikt over de transfer van middenvelder Ramiz Zerrouki naar de Rotterdamse club voor het komende seizoen. Eerder tijdens de winterstop waren er al geruchten over een mogelijke transfer, maar destijds kwamen de clubs niet tot een overeenkomst.

Carrière bij FC Twente

De 24-jarige Zerrouki is sinds 2016 verbonden aan FC Twente. Hij maakte zijn debuut in september 2020 en heeft inmiddels 91 competitiewedstrijden gespeeld voor de club uit Enschede. Zerrouki heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler op het middenveld en heeft daarmee de interesse van Feyenoord gewekt.

Definitieve afronding transfer

Hoewel beide clubs een akkoord hebben bereikt, moet de transfer van Zerrouki naar Feyenoord nog definitief worden afgerond. Het is nog niet bekend wanneer dit zal plaatsvinden, maar het is duidelijk dat de middenvelder komend seizoen in het shirt van Feyenoord zal spelen.

Versterking voor Feyenoord

Met de komst van Zerrouki hoopt Feyenoord het middenveld te versterken en zo een gooi te doen naar de bovenste plekken in de Eredivisie. De Rotterdamse club heeft de afgelopen jaren enkele wisselvallige seizoenen gekend, maar met de komst van nieuwe spelers zoals Zerrouki hoopt men op betere resultaten in de nabije toekomst.

Plaats een reactie