NEC versterkt selectie met Hoedemakers en Hansen

Voetbalclub NEC Nijmegen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met middenvelder Mees Hoedemakers en aanvaller Sontje Hansen. Beide spelers maken transfervrij de overstap naar de Nijmeegse club. Hoedemakers komt over van Cambuur Leeuwarden, terwijl Hansen de gelederen van Ajax verlaat.

Mees Hoedemakers: ervaring uit de eredivisie

De 25-jarige Mees Hoedemakers is geen onbekende in de eredivisie. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen op het hoogste niveau met Cambuur Leeuwarden, waar hij in totaal vier jaar onder contract stond. Voordat hij naar Friesland vertrok, was Hoedemakers actief bij AZ, waar hij voornamelijk uitkwam voor Jong AZ. Met zijn ervaring op het hoogste niveau hoopt Hoedemakers een belangrijke rol te gaan spelen bij NEC.

Sontje Hansen: talent van Ajax

De 20-jarige Sontje Hansen is een talentvolle buitenspeler die de jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen. Hij mocht één keer zijn opwachting maken in het eerste elftal van de Amsterdamse club tijdens een eredivisiewedstrijd. Hansen verwierf internationale bekendheid tijdens het wereldkampioenschap voetbal voor spelers tot 17 jaar in 2019. Met zes doelpunten kroonde hij zich tot topscorer van het toernooi. Bij NEC hoopt Hansen zijn talent verder te ontwikkelen en een vaste waarde te worden in het eerste elftal.

Versterking voor NEC

Met de komst van Hoedemakers en Hansen heeft NEC zich versterkt voor het nieuwe seizoen. Beide spelers zullen met hun kwaliteiten en ervaring een bijdrage kunnen leveren aan de ambities van de Nijmeegse club. Het is nu aan trainer Rogier Meijer om het beste uit deze nieuwe aanwinsten te halen en te zorgen voor een succesvol seizoen.

Plaats een reactie