Gernot Trauner mist mogelijk kampioensduel Feyenoord

Feyenoord-verdediger Gernot Trauner zal naar verwachting niet deelnemen aan het mogelijke kampioensduel van zijn club komende zondag. De centrale verdediger heeft te maken met een knieblessure, waardoor hij de komende weken waarschijnlijk niet inzetbaar zal zijn. Feyenoord kan zondag kampioen worden in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Lange afwezigheid door blessure

Trauner liep eind vorig jaar tijdens een training een blessure op, waardoor hij geruime tijd niet kon spelen. In februari maakte hij zijn rentree in het competitieduel met Fortuna Sittard. In maart kreeg hij zijn eerste basisplaats in de returnwedstrijd van de Europa League tegen Sjachtar Donetsk.

Belangrijke rol bij Feyenoord

De 30-jarige Oostenrijker heeft dit seizoen in totaal 31 officiële wedstrijden gespeeld voor Feyenoord. Hij werd dit seizoen benoemd tot vice-aanvoerder, naast aanvoerder Orkun Kökcü. Zijn afwezigheid in het mogelijke kampioensduel zal ongetwijfeld een gemis zijn voor de Rotterdammers, die hopen op een succesvolle afsluiting van het seizoen.

Plaats een reactie