Mats Seuntjens vervolgt carrière bij FC Utrecht

Aanvallende middenvelder Mats Seuntjens maakt de overstap naar FC Utrecht. De 31-jarige voetballer zal, na het succesvol doorlopen van de medische keuring, een tweejarig contract tekenen bij de club.

Seuntjens was transfervrij beschikbaar na een kort maar opmerkelijk verblijf bij RKC Waalwijk. Hij speelde slechts een half jaar in Noord-Brabant, nadat hij zijn contract bij Fortuna Sittard had laten ontbinden. Seuntjens koos ervoor om het seizoen in Waalwijk af te maken, mede om dicht bij zijn zieke broer Ralf te zijn, die lymfeklierkanker overwon.

Enkele dagen na de emotionele terugkeer van Ralf bij zijn Japanse club FC Imabari, is er nu ook goed nieuws voor de drie jaar jongere Mats.

Strijd om Europees voetbal

Seuntjens heeft zich bij RKC Waalwijk onderscheiden met vier doelpunten en acht assists, waardoor de club nog steeds kans maakt op Europees voetbal. Ondanks het lopende seizoen wordt de succesvolle ploeg al ontmanteld voor het nieuwe seizoen.

Zo vertrekken Saïd Bakari en Pelle Clement naar Sparta en wordt Joseph Oosting de nieuwe trainer van FC Twente. Seuntjens is de tweede zomeraanwinst voor FC Utrecht, na de eerdere komst van Souffian El Karouani van NEC.

Plaats een reactie