Seizoenseinde voor AC Milan’s Bennacer door knieblessure

AC Milan middenvelder Ismaël Bennacer zal de rest van het seizoen niet meer in actie komen, volgens Italiaanse media. De Algerijnse voetballer liep woensdagavond een knieblessure op tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale (0-2) en moet geopereerd worden.

Bennacer uitgevallen tijdens Milan-Inter

Tijdens de eerste halve finale tussen de Italiaanse clubs moest Bennacer al na ruim een kwartier spelen het veld verlaten. Hij werd vervangen door Junior Messias. Het is een flinke tegenvaller voor AC Milan, aangezien Bennacer een belangrijke speler is voor de club.

Beslissende rol in kwartfinales Champions League

In de kwartfinales van de Champions League speelde Bennacer nog een cruciale rol in de thuiswedstrijd tegen Napoli (1-0). Met een doelpunt zorgde hij ervoor dat AC Milan doorging naar de halve finales. Zijn afwezigheid zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de prestaties van het team in de rest van het seizoen.

AC Milan op zoek naar vervanging

Met het wegvallen van Bennacer zal AC Milan op zoek moeten naar een geschikte vervanger. Junior Messias, die Bennacer verving tijdens de wedstrijd tegen Internazionale, is een optie. Echter, het is nog onduidelijk of hij de vaste vervanger zal worden of dat de club op zoek gaat naar een andere oplossing.

Herstel en toekomst Bennacer

Na de operatie zal Bennacer een revalidatieproces moeten doorlopen om weer op het veld te kunnen staan. Het is nog onbekend hoelang dit proces zal duren en of hij volledig zal herstellen van zijn blessure. Fans en teamgenoten zullen ongetwijfeld hopen dat Bennacer snel weer inzetbaar is en zijn waardevolle bijdrage aan het team kan leveren.

Plaats een reactie