Arne Slot bereidt Feyenoord voor op mogelijke kampioenswedstrijd

Feyenoord kan zestiende landstitel pakken bij overwinning op Go Ahead Eagles

Feyenoord-trainer Arne Slot kijkt reikhalzend uit naar de wedstrijd van aanstaande zondag, waarin zijn team de zestiende landstitel kan veroveren bij een overwinning op Go Ahead Eagles. Slot heeft als speler al twee keer een kampioenswedstrijd meegemaakt in de eerste divisie met PEC Zwolle en beschouwt die ervaringen als onvergetelijk mooi. Echter, als trainer heeft hij minder invloed op het spel en staat hij niet meer zelf op het veld.

Slot benadrukt dat hij de mogelijke kampioenswedstrijd niet anders zal benaderen dan andere wedstrijden. Het team heeft zich optimaal voorbereid door te trainen op Go Ahead Eagles en beelden te bekijken. Hij is zich ervan bewust dat het een spannende wedstrijd zal worden voor zijn spelers, maar dat geldt ook voor andere teams in deze fase van de competitie. Slot zegt dat het niet betekent dat er andere dingen op het trainingsveld gedaan moeten worden, en dat hij zal ingrijpen als dat nodig is. Het team heeft volgens hem goed en fanatiek getraind.

Hoewel de voorbereiding op de wedstrijd volgens Slot “business as usual” is, geeft hij toe dat de wedstrijd zelf specialer is. Het is niet alleen zijn 100ste wedstrijd als trainer, maar het is ook een bijzondere gelegenheid omdat het team op het punt staat om een kampioenswedstrijd te spelen. Slot kijkt uit naar deze spannende en unieke ervaring en hoopt dat zijn team de zestiende landstitel in de wacht kan slepen.

Plaats een reactie