Henk Fraser in gesprek met RKC Waalwijk

Henk Fraser wordt mogelijk de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. De club is op zoek naar een nieuwe coach voor het komende seizoen, aangezien Joseph Oosting naar FC Twente vertrekt. Hoewel diverse media melden dat Fraser al een contract heeft getekend bij RKC, ontkent de 56-jarige coach dit zelf: “Ben inderdaad in gesprek, maar nog niet getekend.”

Vertrek bij FC Utrecht

Fraser begon dit seizoen als hoofdtrainer bij zijn ‘droomclub’ FC Utrecht, waar hij eerder als voetballer speelde. Echter, zijn dienstverband bij de club eindigde vroegtijdig na een incident op de training waarbij hij Amin Younes bij de keel greep. FC Utrecht beschouwde dit als grensoverschrijdend gedrag, waarna Fraser vertrok. Eerder was hij trainer van ADO Den Haag, Vitesse en Sparta Rotterdam.

Als Fraser inderdaad de nieuwe trainer van RKC Waalwijk wordt, zal hij de club, die momenteel verrassend achtste staat in de eredivisie, naar nieuwe successen moeten leiden. Het is afwachten of de gesprekken tussen Fraser en RKC Waalwijk tot een overeenkomst zullen leiden.

Plaats een reactie