Messi keert terug in basisopstelling PSG na schorsing

De wereldberoemde voetballer Lionel Messi zal morgen weer in de basisopstelling van Paris Saint-Germain (PSG) staan tijdens de competitiewedstrijd tegen Ajaccio. Dit heeft zijn trainer, Christophe Galtier, bevestigd.

Messi miste vorige week een training bij PSG vanwege promotionele verplichtingen in Saudi-Arabië. Als gevolg hiervan werd de Argentijnse sterspeler door de club uit Parijs voor twee weken geschorst. Echter, hij keert nu al een week eerder terug op het wedstrijdformulier en zal zelfs in de basis starten.

Trainer Galtier vertelt over zijn gesprek met Messi: “Ik heb Messi dinsdag gesproken om te kijken hoe hij erin stond, en ik vond hem zeer vastberaden om te spelen. Hij zal morgen starten.”

De terugkeer van Messi in de basisopstelling zal ongetwijfeld een boost geven aan het team van PSG. Fans en voetballiefhebbers kijken uit naar zijn prestaties op het veld en hopen dat hij zijn team naar de overwinning kan leiden.

Plaats een reactie