Messi uitgefloten door PSG-fans ondanks simpele zege

Paris Saint-Germain is dicht bij het behalen van de Franse titel na een eenvoudige overwinning op Ajaccio (5-0). Echter, de aandacht ging vooral uit naar Lionel Messi, die door een deel van de PSG-fans werd uitgefloten wanneer hij de bal in bezit had.

De 35-jarige Argentijnse superster miste vorige week een training van PSG vanwege promotionele verplichtingen in Saudi-Arabië. Hierdoor werd hij door de club uit Parijs voor twee weken geschorst. Messi bood zijn excuses aan via een videoboodschap en kreeg zijn basisplaats terug, maar het lijkt erop dat sommige PSG-fans dit nog niet hebben geaccepteerd.

Geruchten over vertrek

Er zijn geruchten dat Messi na dit seizoen transfervrij zal vertrekken bij PSG. Volgens het Franse persbureau AFP zou hij een lucratief contract hebben getekend bij een club in Saudi-Arabië. Messi’s vader ontkent deze geruchten echter.

Overwinning op Ajaccio

PSG had weinig moeite met Ajaccio, dat door de nederlaag degradeert uit de Ligue 1. Fabián Ruiz zette de ploeg uit Parijs na twintig minuten op voorsprong, en Achraf Hakimi verdubbelde de score nog voor rust.

Kylian Mbappé, topscorer met 26 doelpunten, besliste het duel met twee goals. Mohamed Youssouf maakte een kwartier voor tijd een eigen doelpunt, waardoor de eindstand op 5-0 kwam. Er zijn nog drie speelrondes te gaan in de Franse competitie, en PSG heeft een voorsprong van zes punten op achtervolger Lens.

Plaats een reactie