SCHC Dames behouden ongeslagen status in hoofdklasse

De hockeydames van SCHC uit Bilthoven hebben hun ongeslagen status in de hoofdklasse weten te behouden na een overwinning op Pinoké in de laatste speelronde. Hiermee sluiten ze het seizoen af zonder nederlagen, een indrukwekkende prestatie die al twee seizoenen standhoudt. Den Bosch, dat ook wist te winnen, eindigt op de tweede plaats.

Den Bosch behaalde hun overwinning op Kampong met een indrukwekkende 7-1 score. Samen met Amsterdam, dat met 5-0 van Rotterdam won, en Hurley, dat HDM met 3-1 versloeg, zullen zij deelnemen aan de play-offs.

Tilburg eindigt op knappe zevende plaats

Tilburg, dat vorig seizoen promoveerde naar de hoofdklasse, wist op de laatste speeldag met 1-0 te winnen van Bloemendaal. Ireen van den Assem, die haar laatste wedstrijd voor Tilburg speelde, maakte het enige doelpunt. Dankzij deze overwinning eindigt Tilburg op een knappe zevende plaats in de competitie.

De eerste wedstrijden van de play-offs zullen aanstaande donderdag plaatsvinden. Amsterdam neemt het dan op tegen Den Bosch, terwijl Hurley het opneemt tegen SCHC. De returns zijn gepland voor zaterdag.

Plaats een reactie