Jan Streuer verlengt verblijf bij FC Twente

Technisch directeur Jan Streuer van FC Twente heeft besloten om langer bij de club te blijven dan oorspronkelijk gepland. Streuer zou na dit seizoen vertrekken, maar heeft nu besloten om tot 1 september aan te blijven om zijn opvolger Arnold Bruggink in te werken.

Voormalig FC Twente-speler Bruggink, die op 1 juli officieel begint aan zijn nieuwe functie, heeft aangegeven dat hij graag wil dat Streuer tot het einde van de zomerse transferperiode bij de club blijft. Streuer is blij met de samenwerking en ziet het als een drukke, maar belangrijke periode voor de club.

“Arnold en ik werken vanaf zijn eerste werkdag heel prettig samen, we hebben een goede klik. Er is veel te doen bij de club: met name als het gaat om transfers is het en blijft het een drukke tijd. Ik ben graag bereid – in ieder geval tot aan het sluiten van de transferwindow op 1 september – mij in te blijven zetten voor FC Twente”, aldus Streuer.

Streuer sinds 2020 bij FC Twente

De 72-jarige Streuer trad in de zomer van 2020 in dienst bij FC Twente als technisch directeur. Onder zijn leiding en met coach Ron Jans, die komende zomer wordt opgevolgd door Joseph Oosting, eindigde de club vorig seizoen op de vierde plaats in de eredivisie. Dit seizoen staat FC Twente op de vijfde plaats en maakt de club waarschijnlijk kans op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal.

Plaats een reactie