KNVB onthult voorlopige selectie Nations League Finals

Tijjani Reijnders maakt debuut in 32-koppige voorselectie

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) heeft de voorlopige selectie van het Nederlands elftal onthuld voor de Nations League Finals, die volgende maand in Nederland plaatsvinden. Tijjani Reijnders van AZ is voor het eerst opgenomen in de 32-koppige voorselectie.

Van het recentelijk gehuldigde Feyenoord zijn er drie spelers opgenomen in de voorlopige selectie. Lutsharel Geertruida, Justin Bijlow en Mats Wieffer vertegenwoordigen de Rotterdamse club. Quilindschy Hartman, die vaak wordt genoemd als een belangrijke speler van de landskampioen, is niet opgenomen in de voorlopige selectie.

De Nations League Finals beloven een spannend toernooi te worden, met de beste Europese voetballanden die strijden om de prestigieuze titel. De definitieve selectie van het Nederlands elftal zal binnenkort bekend worden gemaakt, waarna de voorbereidingen op het toernooi in volle gang zullen gaan.

Plaats een reactie