Paul Pogba opnieuw geblesseerd: twee tot drie weken afwezig

De Franse middenvelder Paul Pogba heeft opnieuw te maken met een blessure, waardoor hij de komende twee tot drie weken niet in actie kan komen voor Juventus. Pogba liep zondag tijdens de wedstrijd tegen Cremonese een dijbeenblessure op, waardoor hij vroegtijdig het veld moest verlaten.

Eerste basisplaats na 390 dagen

De 30-jarige international stond zondag voor het eerst in 390 dagen weer in de basisopstelling van Juventus. Eerder had hij al een groot deel van het seizoen gemist door een knieblessure, gevolgd door een dijbeenblessure. Door deze blessures kon Pogba ook niet deelnemen aan het WK in Qatar met het Franse nationale team.

Emotioneel moment voor Pogba

Na het oplopen van zijn blessure verliet Pogba het veld zichtbaar geëmotioneerd en in tranen. De middenvelder keerde afgelopen zomer terug bij Juventus, nadat hij de club in 2016 had verlaten voor een avontuur bij Manchester United. Het is een flinke tegenvaller voor zowel Pogba als Juventus dat hij opnieuw met een blessure te maken heeft en enkele weken niet inzetbaar is.

Impact op Juventus

De afwezigheid van Pogba zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de prestaties van Juventus in de komende weken. De club zal op zoek moeten naar een passende vervanger op het middenveld en hoopt dat Pogba snel herstelt van zijn blessure. Het is nog onduidelijk hoe lang het herstel precies zal duren en wanneer Pogba weer in actie kan komen voor de Italiaanse club.

Plaats een reactie