Rafael Leão mogelijk terug voor Champions League-return AC Milan

AC Milan-trainer Stefano Pioli heeft aangegeven dat aanvaller Rafael Leão mogelijk kan spelen in de return van de halve finales van de Champions League tegen Inter Milan. De Portugese speler miste de eerste wedstrijd, die door Inter met 2-0 werd gewonnen.

“We zijn ons ervan bewust dat we met een achterstand beginnen, maar we hebben ook de kwaliteit om die om te draaien”, aldus Pioli voorafgaand aan de return op dinsdagavond.

Inter-trainer Simone Inzaghi benadrukt het belang van de return, waarbij een finaleplaats op het spel staat. “Dit is een van de belangrijkste wedstrijden in de geschiedenis van Inter”, zegt Inzaghi. “We zijn nog altijd 90 minuten plus blessuretijd verwijderd van onze droom.”

AC Milan’s finaledroom nog niet opgegeven

Ook Pioli heeft de hoop op een finaleplaats nog niet opgegeven. “Niemand denkt dat Milan de finale nog kan halen. Maar ik weet dat we een geweldige wedstrijd kunnen spelen en ik weet hoe sterk mijn spelers zijn. We hebben wat fouten gemaakt, maar het verleden doet er niet toe”, zegt de AC Milan-trainer.

Bij Inter spelen de Nederlanders Stefan de Vrij en Denzel Dumfries. Beide spelers kwamen in de eerste wedstrijd in actie. Dumfries speelde 90 minuten, terwijl De Vrij als invaller op het veld kwam. Internazionale is de laatste Italiaanse club die de Champions League wist te winnen, in 2010, met Wesley Sneijder als belangrijke speler.

Plaats een reactie