Henk Fraser nieuwe trainer RKC Waalwijk

Na een periode van onderhandelingen is het officieel: Henk Fraser wordt de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. De 56-jarige oefenmeester neemt na dit seizoen het stokje over van Joseph Oosting, die naar FC Twente vertrekt. Fraser heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij de Waalwijkse club.

Fraser kwam eind vorig jaar in opspraak toen hij bij FC Utrecht vertrok na een incident met speler Amin Younes. Tijdens een training greep hij Younes bij de keel, wat leidde tot zijn vertrek bij de club. Desondanks heeft RKC Waalwijk vertrouwen in de ervaren trainer.

Rijke carrière

Als speler heeft Fraser een succesvolle carrière gehad, met als hoogtepunt het kampioenschap met Feyenoord. Na zijn spelerscarrière maakte hij de overstap naar het trainersvak. Hij was eerder hoofdtrainer bij ADO Den Haag, Vitesse en Sparta Rotterdam, voordat hij bij FC Utrecht aan de slag ging. Daarnaast heeft Fraser ervaring opgedaan als assistent-trainer van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal.

Uitdaging bij RKC Waalwijk

Met de komst van Henk Fraser hoopt RKC Waalwijk een nieuwe impuls te geven aan de club. De ervaren trainer staat bekend om zijn passie en gedrevenheid, wat de club goed kan gebruiken in de strijd om handhaving in de Eredivisie. Het is aan Fraser om het team naar een hoger niveau te tillen en de ambities van RKC Waalwijk waar te maken.

Plaats een reactie