Arne Slot zwijgt over geruchten rondom Tottenham Hotspur

Na een week vol feestelijkheden rondom het kampioenschap van Feyenoord, richt trainer Arne Slot zijn blik weer op de toekomst. Met een aankomende wedstrijd tegen FC Emmen en geruchten over interesse vanuit Engeland, is er genoeg om over te praten. Echter, Slot houdt de lippen stijf op elkaar als het gaat om zijn eigen toekomst.

Geruchten over interesse van Tottenham Hotspur

De afgelopen weken gonst het van de geruchten dat de Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur interesse zou hebben in Arne Slot. De trainer zelf wil hier echter niets over kwijt. Tijdens een persconferentie op vrijdagmiddag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen, weigerde Slot in te gaan op vragen over zijn toekomst.

“We zitten hier voor de wedstrijd van aanstaande zondag. Daar ga ik je alle antwoorden op geven, als je wil. Maar ik ga niet over mijn toekomst praten”, aldus een stellige Slot.

Britse journalisten teleurgesteld

De geruchten rondom Slot en Tottenham Hotspur hebben niet alleen in Nederland de aandacht getrokken, maar ook in Groot-Brittannië. Tijdens de persconferentie waren er zelfs Britse journalisten aanwezig in de hoop meer te weten te komen over de toekomstplannen van de Feyenoord-trainer. Slot liet echter weten dat zij teleurgesteld zouden zijn: “Die zullen dat teleurgesteld zijn en met de staart tussen de benen naar huis gaan, want ik ga niks zeggen…”

Hoewel Arne Slot voorlopig geen uitspraken doet over zijn toekomst, blijft de interesse vanuit Engeland onverminderd groot. Het is afwachten of en wanneer er meer duidelijkheid komt over de plannen van de succesvolle Feyenoord-trainer.

Plaats een reactie