Feyenoord-fans in de rij voor goedkope tatoeages

Een tattooshop in Rotterdam heeft een speciale actie opgezet voor Feyenoord-fans. Ter ere van het landskampioenschap van de voetbalclub biedt de zaak vandaag Feyenoord-tatoeages aan voor slechts 19,08 euro, een verwijzing naar het oprichtingsjaar van de club. Dit heeft geleid tot lange rijen voor de deur.

Vier tatoeëerders zijn druk bezig om bij iedereen binnen tien minuten een tattoo te zetten. In de zaak hangt een groot vel met verschillende ontwerpen waaruit de supporters kunnen kiezen, zoals ‘Feyenoord’ geschreven in verschillende lettertypes, het oprichtingsjaar van de club in verschillende soorten cijfers en afkortingen als FR. Echter, alleen letters en cijfers zijn toegestaan; logo’s en kleuren zijn niet mogelijk.

‘Misschien wel het laatste kampioenschap dat ik meemaak’

Voor de Feyenoord-fans in de rij is het vandaag de perfecte dag om een tattoo van hun club te laten zetten. “Ik vind het nu wel een mooi moment, nu we kampioen zijn geworden”, zegt een jonge supporter. Voor anderen heeft de tatoeage ook een emotionele waarde. “Misschien is dit wel het laatste kampioenschap dat ik meemaak”, zegt een man terwijl hij in de leren stoel wacht.

‘We doen het voor de club’

Tatoeëerder Ydo de Jong verwachtte wel dat het vandaag druk zou worden. De deuren gingen om 10.00 uur open, en op dat moment stonden er al mensen buiten te wachten. De Jong heeft ondanks de drukke werkzaamheden geen spijt van de spontane actie. “Het is gewoon leuk. En we doen het voor de club.” De Jong zegt dat de winkel net zolang open blijft totdat iedereen is geholpen. Hij verwacht dat rond 21.00 uur de laatste tattoo is gezet.

Plaats een reactie